Image Alt

Blog

BOSxp @ MNM “Expeditie Gillis & Govaerts”

Sander en Laura moeten een week in het Chartreuzenbos overleven. Bij hun eerste avondmaal krijgen ze hulp van Phil Wouters van BOSxp. Wat staat er op het menu? Wormen en sprinkhanen!

Om Sander en Laura te helpen met het avondeten komt Phil Wouters van BOSxp, een outdoor survival experience. Er is ook een andere gast aan de eettafel, ex-Mol Lennart. Maar eerst tijd voor een aperitiefje! Vandaag zijn dat meelwormen en sprinkhanen. “Die zitten boordevol vitamines en proteïne,” zegt Phil. Daarnaast zijn ze ook heel makkelijk te vinden in het bos.

Sander, Lennart en Phil waren de koks van dienst. Samen maakten ze brochettes van de insecten en legden ze op het kampvuur. Na enkele minuutjes het stokje boven het vuur te houden volgde de smaaktest. De meningen over de maaltijd waren verdeeld. Sander vond het iets te krokant, Lennart vond het maar flauw, maar Laura vond dat de wormen smaakte naar gepofte kastanjes.

Ook werd er een stevige forel in de kolen van het vuur klaargemaakt. Of was het een zalm Sander ? De forel was overheerlijk en werd in een minimum van tijd verorbert door de uitgehongerde DJ’s.

#GillisGovaerts  #MNM

Hier nog wat sfeerbeelden ...

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on